PROBLEMER MED RYGGEN

Ryggsmerter er fortsatt den vanligste plagen blant folk. Uavhengig av alder får alle lignende problemer. Stress, ensidige spenninger eller neglisjert ryggmuskulatur er hovedårsaker til ryggsmerter. Med tiden blir tilstanden kronisk og forverrer seg videre på grunn av manglende tiltak som kan forhindre det. Og slik blir det hele en ond sirkel som fører den syke til fortvilelse. Det finnes likevel en utvei: målrettet trening av ryggen ved hjelp av EMS-trening!

 

EMS TRENING VIL LØSE DINE PROBLEMER!

Der de tradisjonelle metodene slutter, er det verdt å forsøke moderne EMS-trening. Takket være en spesialisert, individuell, kontrollert trening blir til og med de dypest liggende musklene stimulert og styrket. Den konvensjonelle treningen påvirker disse musklene i liten grad eller ikke i det hele tatt. Ryggraden blir mer stabil, og ryggen blir tydelig avlastet. Muskulær ubalanse blir utjevnet og muskulaturen i overkroppen blir styrket – den ideelle løsningen for en sunn og sterk rygg.

                                     OMFATTENDE STYRKING AV RYGGEN

Forskningen har vist at denne treningsformen er effektiv både i forebygging og behandling av eksisterende problemer*:

  • 88% respondenter har lyktes i å betydelig redusere ryggsmerter.

  • Hyppigheten og varigheten av ryggsmerte har blitt redusert med opptil 80%.

  • Ved starten av studien klaget over 40% av respondentene på konstant ryggsmerter.        Antallet sank til 9% etter 6 uker med trening.

  • Smertene forvant helt hos 44% av syke som hadde plager av kronisk natur.

  • Varigheten av en typisk ryggsmerte i hverdagen (løfting av tunge laster, gang, bøying, tungt fysisk arbeid, daglige gjøremål, idrett, bilkjøring eller sitting over lengre tid) har blitt redusert med 30%.

 

 

BLI KVITT RYGGSMERTER - START I DAG HOS CALITEC!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLI KVITT RYGGSMERTER - START I DAG!

 

 

 

*Kilde: Forskning utført ved Universitetet i Bayreuth (Boeckh-Behrens et. al. 2002-2006) og Tysk Idrettshøyskole i Köln (Kleinöder/Kreuzer/Speicher 2006-2008)