DRØMMEFIGUR INNEN REKKEVIDDE!

Nesten alle de store muskelgruppene blir samtidig stimulert og trent i henhold til individuelt doseringsprogram av øvelser. Det gjelder til og med vanskelig tilgjengelige midje- og hoftemuskler! Aktiviteten til enzymer og metabolisme og energiforbruket øker. Muskulaturen bygges opp, overflødig fett omdannes til energi og forbrennes – effekten vedvarer i flere timer etter treningen! Som resultat av dette blir en effektiv og varig forming av figur gjennom bygging av en fettfri muskelmasse med en samtidig reduksjon av overflødig fettvev.

 

                                   

Sterke muskelsammentrekninger stimulerer produksjon av kollagen og blodgjennomstrømning i huden, noe som på lang sikt øker energiforbruket. De positive effektene er bidrag til vekttap, redusering av fettvev og raskere metabolisme. Lite attraktivt sideflesk på midjen og hoftene reduseres effektivt. Musklene blir tydeligere og skulpturerte. Cellulitter kan bekjempes og forhindres til en viss alder.

                                   REDUSER FETTVEV MED HVER EMS TRENING

Smal midje, klart definerte muskler og redusering av fettvev – dette er bekreftede effekter av EMS-trening*:

  • 87% av respondentene bekrefter synlige effekter i forming av kroppen og begynner å se mer positivt på kroppen sin. Ifølge 89% av respondentene er huden spenstig og stram.

  • Etter 6 uker med EMS-trening har mengden av fettvevet blitt redusert med 4%. Kvinnene har gjennomsnittlig mistet 1,5 cm rundt midjen og hoftene.

  • Mennene har redusert midjens omkrets med til og med 2,3 cm og har samtidig bygget opp musklene i beina, skuldrene og brystkassa med 1-2 cm.

  • Etter 13 uker med trening har overvektige personer gjennomsnittlig mistet 3,5 kg, 9% av fettvevet, 6,5 cm rundt midjen og 2 cm i armene.

  • Personer over 65 år har mistet 6,8% av fettvevet i mageområdet, til og med ved lav-intensiv 20-minutters trening som har blitt utført hver femte dag.

 

 

 

*Kilde: Forskning utført ved Universitetet i Bayreuth (Boeckh-Behrens et. al. 2002-2006) og Tysk Idrettshøyskole i Köln (Kleinöder/Kreuzer/Speicher 2006-2008)